Rüyada görümcesiyle konuşmak

Rüyada görümcesiyle konuşmak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada görümcesiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir tercih yapmanız gerekiyor veya bekleniyor olabilir.

Rüyada görümcesiyle konuşmak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümceyle konuşmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada görümce kızını görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına işarettir.

Rüyada görümcesini öpmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine rivayet eder.

Rüyada görümcenin düğününü görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine delalettir.

Rüyada görümcesinin evlendiğini görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada görümcenin ağladığını görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada görümceden para almak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments