Rüyada gömülü mezarı açmak

Rüyada gömülü mezarı açmak kendine çeki düzen vereceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kazancın düşeceğine rivayet eder.

Rüyada gömülü mezarı açmak gördüyseniz:

  • Oldukça tuhaf bir ruh hali içindesiniz.

Rüyada gömülü mezarı açmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömülü mezarı kazmak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına alamet eder.

Rüyada toprağa gömülü insan görmek dualarının kabul olacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birini gömülürken görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağa gömülü görmek büyük işlere girileceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cenaze gömülürken görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına inanılır.

Rüyada gömülü yumurta görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına yorulur.

Rüyada kendini gömülürken görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments