Rüyada toprağa gömülü insan görmek

Rüyada toprağa gömülü insan görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprağa gömülü insan gördüyseniz:

  • Yalan söylemeye eğilimlisiniz.

Rüyada toprağa gömülü insan görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada toprağa gömülü olmak zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine yorulur.

Rüyada toprağa gömülü görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa gömülü ceviz görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına tabir olunur.

Rüyada birini toprağa gömülü görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa gömülü yumurta görmek keyfe kavuşacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet eder.

Rüyada gömülü insan görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada cenaze gömülürken görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, tebrik edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments