Rüyada cenaze gömülürken görmek

Rüyada cenaze gömülürken görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada cenaze gömülürken gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almanız size belli bedeller ödetebilir.

Rüyada cenaze gömülürken görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömülü altın bulmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine yorulur.

Rüyada gömülü bebek görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağa gömülü görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini gömülürken görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini toprağa gömülü görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalettir.

Rüyada toprağa gömülü yumurta görmek imkânlarının azalacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine alamet eder.

Rüyada gömülü altın görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments