Rüyada birini gömülürken görmek

Rüyada birini gömülürken görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalettir.

Rüyada birini gömülürken gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da isteklerinizin yürürlüğe konmasını belli etmek adına farklı yöntemler denemeniz sonuç vermeyebilir.

Rüyada toprağa gömülü olmak çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, dualarının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömülü bebek görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına inanılır.

Rüyada gömülü yumurta görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada gömülü mezarı kazmak rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada cenaze gömülürken görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, hem itibar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağa gömülü yumurta görmek işinde de hep başarılı olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü gömülürken görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömülü mezarı açmak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments