Rüyada gömülü yumurta görmek

Rüyada gömülü yumurta görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, umutsuzluk yaşanacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömülü yumurta gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi en iyi şekilde gösterme fırsatları yakalayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada gömülü yumurta görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına yorulur.

Rüyada toprağa gömülü yumurta görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine yorulur.

Rüyada gömülü bebek görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömülü para bulmak başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze gömülürken görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömülü altın görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada gömülü para görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada toprağa gömülü görmek çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments