Rüyada gömlek ütülerken yakmak

Rüyada gömlek ütülerken yakmak girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sevdiği birini kırmaya, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza alamet eder.

Rüyada gömlek ütülerken yakmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümlenme yoluna giriyor.

Rüyada ütüyle gömlek yakmak ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada gömlek ütülerken yakmak yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada ütülenmiş gömlek görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada ütülü gömlek görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ütüsüz beyaz gömlek görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, sağlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada ütüsüz gömlek giymek kazancının her geçen gün artacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ütülenecek gömlek görmek çıkış yolları bulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ütülü gömlek görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments