Rüyada ütülenmiş gömlek görmek

Rüyada ütülenmiş gömlek görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, çok dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ütülenmiş gömlek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya diğer girişmlerinizi ya da iş birliklerinizi ilgilendiren konularda geri adıma atmaktan çekinmeniz veya daha fazla araştırma yapmaya üşenmeniz durumunda, aslında bitmesi gerekmeyen konuları sonlandırabilirsiniz.

Rüyada gömlek ütülerken yakmak eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ütüsüz gömlek giymek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada ütülenmiş gömlek görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada ütülenecek gömlek görmek planların tutmayacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Rüyada ütülü gömlek görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ütülü gömlek giymek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ütüyle gömlek yakmak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada beyaz ütülü gömlek görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments