Rüyada ütüsüz gömlek giymek

Rüyada ütüsüz gömlek giymek yeni bir başlangıç yapmaya, başına bazı musibetlerin geleceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalettir.

Rüyada ütüsüz gömlek giymek gördüyseniz:

  • İşle ilgili görüşmeler veya iş başvuruları ilginç teklif ya da davetlere neden olabilir.

Rüyada ütülü gömlek giymek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ütüsüz gömlek giymek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine yorulur.

Rüyada ütüsüz beyaz gömlek görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada ütüsüz gömlek görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ütülenmiş gömlek görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ütülenecek gömlek görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek ütülerken yakmak şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada ütülü gömlek görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments