Rüyada ütülenecek gömlek görmek

Rüyada ütülenecek gömlek görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına tabir olunur.

Rüyada ütülenecek gömlek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Rüyada ütüsüz beyaz gömlek görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine delalet eder.

Rüyada ütülenmiş gömlek görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, evliliğinde mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ütülü gömlek görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ütülü gömlek giymek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, engel tanımayan biri olacağına alamet eder.

Rüyada ütülenecek gömlek görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ütülü gömlek görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, eskisinden de iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada ütüsüz gömlek görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına inanılır.

Rüyada ütüyle gömlek yakmak tabiri caizse can bulacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments