Rüyada beyaz ütülü gömlek görmek

Rüyada beyaz ütülü gömlek görmek başına türlü işler geleceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz ütülü gömlek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilme açısından da oldukça şanslısınız.

Rüyada beyaz ütülü gömlek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ütüsüz beyaz gömlek görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada ütüyle gömlek yakmak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömlek ütülerken yakmak kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada ütülenecek gömlek görmek ağız tadının kaçacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ütüsüz gömlek giymek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ütülü gömlek görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ütüsüz gömlek görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments