Rüyada düğmeye basmak

Rüyada düğmeye basmak üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğmeye basmak gördüyseniz:

  • Birbirimizi kırmamak için çaba göstermemizde fayda var.

Rüyada düğmeye basmak içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, rahatlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük düğme görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kol düğmesi takmak kendisi için isabetli kararlar alacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada elektrik düğmesi görmek günah işleyeceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada renkli düğme görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada pantolon düğmesi görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada kol düğmesi aramak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments