Rüyada gölden su içmek

Rüyada gölden su içmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada gölden su içmek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız ya da iş arkadaşlarınızla sosyalleşme eğilimi problemlere neden olabilir.

Rüyada gölde su içmek kariyerinin yükseleceğine, dirliğin bozulabileceğine tabir olunur.

Rüyada gölden su içmek allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada göl suyu içmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, tecrübe sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su göl görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek işbirliği içinde olacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına delalettir.

Rüyada su deniz göl görmek problemlerinin biteceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada göl suyu görmek allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments