Rüyada gölde balıklarla yüzmek

Rüyada gölde balıklarla yüzmek hayallerine kavuşacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde balıklarla yüzmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda problemler veya tartışmalar ya da bazı sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada gölde balıklarla yüzmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, sahip olacağı malın faazlalığına alamet eder.

Rüyada kirli gölde yüzdüğünü görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada tuz gölünde yüzmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada bulanık gölde yüzmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek eşi tarafından yüceltileceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına delalettir.

Rüyada kirli gölde yüzmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölün içinde yüzmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının gölde yüzdüğünü görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments