Rüyada kirli gölde yüzmek

Rüyada kirli gölde yüzmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uzak bir yola gidileceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan herkesle aynı fikirleri paylaşmayı bekliyorsunuz.

Rüyada kirli gölde yüzdüğünü görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli gölde yüzmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Rüyada kirli göle girmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli göl görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına işarettir.

Rüyada kirli göle düşmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sıkıntıların büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada buzlu gölde yüzmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına yorulur.

Rüyada gece gölde yüzmek haksızlığa uğrayacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek elinin dara düşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments