Rüyada tuz gölünde yüzmek

Rüyada tuz gölünde yüzmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada tuz gölünde yüzmek gördüyseniz:

  • bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada tuz gölünde yüzmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine rivayet eder.

Rüyada tuz gölü görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu göl görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuzlu suda yüzdüğünü görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu denizde yüzmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuzlu suda yüzmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada temiz gölde yüzmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada van gölünde yüzmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments