Rüyada gölde sırt üstü yüzmek

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet eder.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarının arkasındaki asıl nedenleri araştırmalısınız.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde sırt üstü yüzmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine işarettir.

Rüyada havuzda sırt üstü yüzmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde sırt üstü yatmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırt üstü çamura düşmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Rüyada sırt üstü namaz kılmak makbul olan mallar edineceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine işarettir.

Rüyada sırt üstü kaymak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments