Rüyada kirli gölde yüzdüğünü görmek

Rüyada kirli gölde yüzdüğünü görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, helal rızık elde edeceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine alamet eder.

Rüyada kirli gölde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Biraz azimle çok yol alacaksınız.

Rüyada kirli gölde yüzdüğünü görmek yaşama sevincine kavuşacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet eder.

Rüyada kirli gölde yüzmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli göl görmek kırgınlık yaşanacağına, kavgaların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kirli göle düşmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kirli göle girmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada berrak gölde yüzmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada temiz gölde yüzmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu gölde yüzmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, endişelerini silip atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments