Rüyada başkasının gölde yüzdüğünü görmek

Rüyada başkasının gölde yüzdüğünü görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayırlı işlere girişileceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının gölde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Hayalkırıklıkları veya kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Rüyada gölde yüzdüğünü görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının gölde yüzdüğünü görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada durgun gölde yüzmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına delalet eder.

Rüyada mavi gölde yüzmek huzurlu bir insan olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece gölde yüzmek parasız kalacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işarettir.

Rüyada gölde sırt üstü yüzmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına inanılır.

Rüyada van gölünde yüzmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu gölde yüzmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments