Rüyada gökyüzünde geyik görmek

Rüyada gökyüzünde geyik görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, mutluluğunun artacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde geyik gördüyseniz:

  • Size ilerleme, büyüme, eğitim, aşk veya seyahat fırsatları sunabilecek farklı serüvenlerin başında bulunuyorsunuz.

Rüyada gökyüzünde geyik görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada geyikten kaçmak arzularına ve emellerine kavuşacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine delalettir.

Rüyada koşan geyik görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, zor bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına inanılır.

Rüyada geyik ölüsü görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada geyik yediğini görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada geyik sevmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada geyik doğurmak düşmanların çok üzüleceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Yasemin KAYA

Allah razı olsun

Anonim

Rüyamda gökyüzünde uçan geyik arabası gördüm sonra geyikarabasin da bir adam vardı köyümüzün dışında daydık gökyüzün den geyik arabasından ekmek atti başka kişilerde vardı ekmek leri ben yakaladım taze sicacik ekmek 3tane sonra geyik arabası aşağı indi yanına vardım bana birkese verdi kasenin içinde renk renkkucu tulbent verdi ve adam dediki kurban keseceksin dedi benisaretle dim dedi ve eşin iş değiş tirecek dedi ben keseyi tulbetlerin rengine göre işaretlenmiş ve ekmegi oradakiler yemiş bende yedim