Rüyada geyik sevmek

Rüyada geyik sevmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada geyik sevmek gördüyseniz:

  • Diğerleri ne derse desin, siz kendi bildiğiniz yolda devam edin.

Rüyada geyik sevmek isteklerinize kavuşacağınıza, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ren geyik görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada geyik kovaladığını görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada kar ve geyik görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, işlerinin tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah geyik görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada geyik eti görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada geyik ceylan görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments