Rüyada geyik yediğini görmek

Rüyada geyik yediğini görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, bereket ve huzur getireceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, verimin her geçen gün artacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geyik yediğini gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize sorun etmeyin.

Rüyada geyik yediğini görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada geyik kesmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde geyik görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına alamet eder.

Rüyada denizde geyik görmek haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane geyik görmek kötü ve zor günler geçireceğine, her istediğini elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada geyik yavrusu görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada geyik öpmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada geyik ve ceylan görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments