Rüyada geyik ölüsü görmek

Rüyada geyik ölüsü görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sevilen bir dostun geleceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işarettir.

Rüyada geyik ölüsü gördüyseniz:

  • Belli jestler söz konusu olabilir ya da borçlar ödenebilir.

Rüyada geyik ölüsü görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada ölü geyik görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada geyik eti yemek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine alamet eder.

Rüyada ren geyiği görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına inanılır.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine tabir olunur.

Rüyada geyikle konuşmak çok büyük bir şok yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada geyik olmak güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments