Rüyada geyikten kaçmak

Rüyada geyikten kaçmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sevinçli haberler geleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, allah katında günahlarının affolacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada geyikten kaçmak gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizi, maddi durumunuzu, evinizi veya dış görünüşünüzü ilgilendiren hatırı sayılır değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada geyikten kaçmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine işarettir.

Rüyada iki tane geyik görmek başarısının çoğalacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Rüyada koşan geyik görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük geyik görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işarettir.

Rüyada geyik yavrusu yakalamak çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada geyik öpmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada geyik yediğini görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ormanda geyik görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments