Rüyada koşan geyik görmek

Rüyada koşan geyik görmek küslükleri gidereceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına işarettir.

Rüyada koşan geyik gördüyseniz:

  • Fiziksel, mental ya da maddi konularda bazı uyarlamalar ya da fiksasyonlar yapılması gerekebilir.

Rüyada koşan geyik görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ren geyik görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş geyik eti yemek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, kendisine kızacağına işaret eder.

Rüyada geyik yavrusu görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada geyik ölüsü görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, isteklerin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada geyik doğurmak güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişi geyik görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada geyik yediğini görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments