Rüyada gökyüzünde beyaz güvercin görmek

Rüyada gökyüzünde beyaz güvercin görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz güvercin gördüyseniz:

  • İnşa ettiğiniz binanın sallanmaması için, ortak kaynak veya güç kullanımı gerektiren tekliflere dikkatle yaklaşmalısınız.

Rüyada gökyüzünde beyaz güvercin görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde güvercin görmek sevindirici şeyler duymaya, elinin bollaşmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada yavru beyaz güvercin görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı ve beyaz güvercin görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada konuşan beyaz güvercin görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz güvercin tutmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cok beyaz güvercin görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, çok hayır duası alacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki beyaz güvercin görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments