Rüyada kırmızı ve beyaz güvercin görmek

Rüyada kırmızı ve beyaz güvercin görmek zevki sefa içinde olacağına, dertlerinin günden güne artacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada kırmızı ve beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Şaibeli hareketleri olan kişiler veya gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Rüyada kırmızı ve beyaz güvercin görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı güvercin görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak günah işlemekten korunacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz güvercin öldüğünü görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yavru beyaz güvercin görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde beyaz güvercin görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada beyaz güvercin ve yavrusunu görmek diplomalı kimse olacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde beyaz güvercin görmek çok sevileceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments