Rüyada cok beyaz güvercin görmek

Rüyada cok beyaz güvercin görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Rüyada cok beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada yavru beyaz güvercin görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çift güvercin görmek kısa sürede başarısının artacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işarettir.

Rüyada beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin olup uçmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz güvercin öldürmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına işarettir.

Rüyada beyaz ve siyah güvercin görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada ölü beyaz güvercin görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına işaret eder.

Rüyada beyaz güvercin öpmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments