Rüyada iki beyaz güvercin görmek

Rüyada iki beyaz güvercin görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, kazancın artmasına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, ekmeğin kesileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, çevresinin genişleyeceğine işarettir.

Rüyada iki beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olmayan veya bağlayıcılığı bulunmayan anlaşma önerileri, teklifler veya tavsiyelerle karşılaşmanız sizi şüpheye sürükleyebilir.

Rüyada siyah ve beyaz güvercin görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin uçtuğunu görmek emrinde insan çalıştıracağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü beyaz güvercin görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada iki tane beyaz güvercin görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş beyaz güvercin görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercinle konuşmak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin ve yavrusunu görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments