Rüyada gökyüzünde güvercin görmek

Rüyada gökyüzünde güvercin görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, ondan faydalanacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde güvercin gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizin en iyisini yapmalısınız.

Rüyada gökyüzünde beyaz güvercin görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde güvercin görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, dilediği gibi yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ve yeşil güvercin görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz güvercin tutmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına alamet eder.

Rüyada güvercin yemek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının elinde güvercin görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada evinde beyaz güvercin görmek etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada güvercin pisliği yemek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments