Rüyada gökten bir şeyler yağdığını görmek

Rüyada gökten bir şeyler yağdığını görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, işlerinin hızlanacağına, dertlerin ve sorunların artacağına, darp edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökten bir şeyler yağdığını gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeniz, asıl hedeflerinizi unutmanıza neden oluyor.

Rüyada gökten bir şeyler yağdığını görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gökten ateş yağdığını görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada gökten altın yağdığını görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada gökten böcek yağdığını görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten para yağdığını görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına yorulur.

Rüyada gökten buz yağdığını görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, çok daha mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada gökten nur yağdığını görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada gökten yumurta yağdığını görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments