Rüyada göğsünü morarmış görmek

Rüyada göğsünü morarmış görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine inanılır.

Rüyada göğsünü morarmış gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız şeyler söylemeden veya yapmadan önce söylenenlere kulak vermelisiniz.

Rüyada göğsünü morarmış görmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada göğsü mor görmek allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada göğsünde morluk görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüp göğe yükselmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada erkek göğsünde kıl görmek işlerinin bollaşacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğe çıkan merdiven görmek hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine alamet eder.

Rüyada göğsünün açık olduğunu görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments