Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, işlerdeki verimin artacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kazançlar sağlayabilir veya üstlerinizden beklenmedik prim ya da övgüler alabilirsiniz.

Rüyada gökten yıldız düştüğünü görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, büyük problemler yaşanacağına işarettir.

Rüyada gökte yıldızlar görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Rüyada gökten yıldız toplamak elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine inanılır.

Rüyada gökte ay yıldız görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok hayırlı insan olunacağına yorulur.

Rüyada gökten yıldız yağdığını görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına alamet eder.

Rüyada gökte yıldız görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye alamet etmektedir.

Rüyada düşen yıldız görmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada kuyruklu yıldızın düştüğünü görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments