Rüyada göğsünde morluk görmek

Rüyada göğsünde morluk görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, durgun giden işlerin açılacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işaret eder.

Rüyada göğsünde morluk gördüyseniz:

  • İnsanlara ne istediğinizi veya size neyin uyup uymadığını anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada göğsünde morluk görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada göğsünü morarmış görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada göğsü mor görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada göktaşlarının düştüğünü görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın göğsü yalamak rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işarettir.

Rüyada göğsünü ellemek tüm kalbi ile allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde ur görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada göklerde uçmak dualarından hayır görmeyeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments