Rüyada göğsünden iltihap aktığını görmek

Rüyada göğsünden iltihap aktığını görmek işlerinin yaver gideceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, yokluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünden iltihap aktığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya girişiminiz ilginç şekilde olumlu bir gelişme nedeni olabilir.

Rüyada göğsünden iltihap aktığını görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, düşünmeden adımlar atayacağına inanılır.

Rüyada ayağından iltihap aktığını görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada iltihap aktığını görmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada memeden iltihap aktığını görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, zor durumların sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments