Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücuttan iltihap aktığını gördüyseniz:

  • Denemeniz durumunda fark yaratabilirsiniz.

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada iltihap aktığını görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına yorulur.

Rüyada göğsünden iltihap aktığını görmek zor zamanlar yaşayacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek sıkıntıdan kurtulacağına, huzur içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada memeden iltihap aktığını görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ayağından iltihap aktığını görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye tabir olunur.

Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments