Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını gördüyseniz:

  • İşinizi, sosyal veya duygusal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gereken adımları atmak size düşüyor.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına işarettir.

Rüyada göbek deliğinden kan aktığını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına işarettir.

Rüyada ayağından iltihap aktığını görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine işaret eder.

Rüyada göğsünden iltihap aktığını görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kime danışacağını bilemez olacağına işarettir.

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek aile içinde de bereketin artacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada kulağından iltihap aktığını görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada iltihap akması görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, sevinç gözyaşları dökmeye inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments