Rüyada göbekte kıl görmek

Rüyada göbekte kıl görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, helal rızka sahip olunacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına yorulur.

Rüyada göbekte kıl gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlamak sıkıntı yaratmaktan daha faydalı olabilir.

Rüyada göbeğin kıllandığını görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine tabir olunur.

Rüyada kıllı göbek görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada göbekte kıl görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada göbeğini kıllı görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada göbekten kıl koparmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, günahkâr olacağına delalettir.

Rüyada göbeğinde kıl görmek işlerin daha kötüleşeceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada göbek kılı görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbeğinin kanadığını görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments