Rüyada göbekten yaralanmak

Rüyada göbekten yaralanmak yeni bir şehre yerleşileceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi açıdan ferahlamaya, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbekten yaralanmak gördüyseniz:

  • En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir.

Rüyada göbekten yaralanmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada göbek deliğinde yara görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbeğinde yara görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbekte yara görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine yorulur.

Rüyada bebeğin göbek bağını görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi göbekli görmek hararetli olayların meydana geleceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbek deliğinin büyüdüğünü görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada göbek öpmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments