Rüyada göbeğinde yara görmek

Rüyada göbeğinde yara görmek herkesin şaşırtılacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine inanılır.

Rüyada göbeğinde yara gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışına bırakmak daha mantıklı gibi görünse de, liderliği ele almanız veya inisiyatif kullanmanız gereken yerlerde harekete geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada göbek deliğinde yara görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına yorulur.

Rüyada göbeğinde yara görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, kazançtan yana kara geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbekte yara görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, emeklerin boş yere harcanacağına inanılır.

Rüyada göbekten yaralanmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbeğin kanadığını görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini göbeğinden öpmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek bağını görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada göbeği kanamak ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments