Rüyada göbek okşamak

Rüyada göbek okşamak aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada göbek okşamak gördüyseniz:

  • Durum ne derece zor olursa olsun sonunda gayretiniz oranında başarılısınız.

Rüyada göbek okşamak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın memesi okşamak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin saçını okşamak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kedi okşamak işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada aslan okşamak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalettir.

Rüyada köpek sevmek okşamak babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin yüzünü okşamak hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kadının memelerini okşamak rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments