Rüyada araba tamir ettiğini görmek

Rüyada araba tamir ettiğini görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, kötü günler yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine alamet eder.

Rüyada araba tamir ettiğini gördüyseniz:

  • Eskiden yatırımını yaptığınız veya planladığınız birşeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada eski araba tamir ettirmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada araba tamir ettiğini görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayı tamir ettirmek ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada tamir edilmiş ev görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada evin tamir edildiğini görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına inanılır.

Rüyada gözlük tamir ettirmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına delalet eder.

Rüyada saati tamir ettirmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev tamir ettiğini görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments