Rüyada arabayı tamire vermek

Rüyada arabayı tamire vermek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, zarar göreceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada arabayı tamire vermek gördüyseniz:

  • Her ne kadar koşullar öyle gerektiriyor gibi görünse de, prensiplerinizden vazgeçmeniz veya olmadığınız birisi gibi davranmaya çalışmanız gerekmiyor.

Rüyada arabayı tamir ettirmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada araba tamircisi görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına alamet eder.

Rüyada araba tamiri görmek verimliliğinin artacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada araba tamiri yapmak mevki makam sahibi olunacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski araba tamir ettirmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada arabayı tamir etmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada araba tamir etmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada araba tamir ettiğini görmek allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments