Rüyada arabayı tamir ettirmek

Rüyada arabayı tamir ettirmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, içinin rahat edeceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, rızkın kesilmeyeceğine, özlemelerin son bulacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada arabayı tamir ettirmek gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya teklifler çok fazla şey hakkında düşünmeye başlamanıza neden olabilir.

Rüyada araba tamir ettiğini görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayı tamir ettirmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işarettir.

Rüyada eski araba tamir ettirmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada ayakkabı tamir ettirmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, zaferler kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük tamir ettirmek ondan kazanç elde edeceğine, aile içinde saadetinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek mülkiyetinin de artacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tamir edilen yol görmek ekmeğinin azalacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments