Rüyada araba tamiri görmek

Rüyada araba tamiri görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, ondan kazanç elde edeceğine, keyifli olacağına rivayet eder.

Rüyada araba tamiri gördüyseniz:

  • Bazı şeyler açıkça ortadayken görmenizde fayda ya da gerekli dersleri almanızda fayda var.

Rüyada araba tamir etmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine inanılır.

Rüyada arabayı tamir ettirmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba tamiri görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalettir.

Rüyada arabayı tamire vermek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada araba tamiri yapmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski araba tamir ettirmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada arabayı tamir etmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada araba tamircisi görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments