Rüyada gidilecek yere geç kalmak

Rüyada gidilecek yere geç kalmak rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, daha rahat bir nefes alacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gidilecek yere geç kalmak gördüyseniz:

  • Garip, çılgın ya da sadece değişik olarak adlandırılabilecek davetler söz konusu olabilir.

Rüyada gideceğin yere geç kalmak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya alamet etmektedir.

Rüyada gideceği yere geç kalmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulur.

Rüyada gidilecek yere geç kalmak kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerlere geç kalmak evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına işarettir.

Rüyada bir yere geç kalmak insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine yorulur.

Rüyada işine geç kalmak kendisi için faydalı şeyler yapacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve geç kalmak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments