Rüyada gideceği yere geç kalmak

Rüyada gideceği yere geç kalmak sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, günlerini bunun için harcayacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine tabir olunur.

Rüyada gideceği yere geç kalmak gördüyseniz:

  • Belli konularda atılan adımlar durumun gerçek pozisyonuyla bağdaşmayabilir.

Rüyada gideceğin yere geç kalmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada gideceği yere geç kalmak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine inanılır.

Rüyada gidilecek yere geç kalmak geçim derdi çekeceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada bir yere geç kalmak çirkin iftiralara uğrayacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerlere geç kalmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada işe geç kalmak zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kendini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada buluşmaya geç kalmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments