Rüyada bir yerlere geç kalmak

Rüyada bir yerlere geç kalmak gelir elde edeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerlere geç kalmak gördüyseniz:

  • Yeniden ele alınması veya düzeltilerek daha verimli ya da işe yarar hale getirilmesi gereken konulara ağırlık verilebilir.

Rüyada gideceği yere geç kalmak hayatının olumlu yönde devam edeceğine, en pahalı evlerde oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerlere geç kalmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada gidilecek yere geç kalmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine alamet eder.

Rüyada bir yere geç kalmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada gideceğin yere geç kalmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına inanılır.

Rüyada imtihana geç kalmak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına rivayet eder.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak manevi olarak huzur içinde olacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments