Rüyada işine geç kalmak

Rüyada işine geç kalmak böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ana baba dualarının alınacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işaret eder.

Rüyada işine geç kalmak gördüyseniz:

  • Alt yapısı olmayan yatırımlardan veya size ihtiyacınız olmayan şeyler satmaya çalışan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada işe geç kalmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, edilen duaların allah katında kabul göreceğine tabir olunur.

Rüyada bir işe geç kalmak sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada işine geç kalmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına yorulur.

Rüyada işyerine geç kalmak kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine işarettir.

Rüyada servise geç kalmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada mahkemeye geç kalmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada otobüse geç kalmak işlerinin bir anda bozulacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments