Rüyada buluşmaya geç kalmak

Rüyada buluşmaya geç kalmak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine işaret eder.

Rüyada buluşmaya geç kalmak gördüyseniz:

  • Sakin olun, stres yaratabilecek davranışlardan uzak durmaya çalışın.

Rüyada buluşmaya geç kalmak her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada sevgilisiyle buluştuğunu görmek gözyaşına boğulacağına, sermayesinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada buluşmaya gitmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekle buluştuğunu görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle buluşamamak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ne yöne gideceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyle buluştuğunu görmek işlerin sürekli artacağına, maddi açıdan ferahlamaya delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle buluştuğunu görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada biriyle buluştuğunu görmek hayallerinin söneceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments